Lähiajan tapahtumia

Vestäjät + Kirjastokahvila = KIRJAKAHVILA

Kirjakahvilat jatkuvat syksyllä 2018. Kirjailijat sekä kirjoista tai kirjoittamisesta kiinnostuneet henkilöt voivat ilmoittautua esiintyjiksi syksyn kirjakahviloihin viestillä Riitta Helena Myöhäselle tai Marja-Liisa Vilhuselle. Ilmoittautumisen voi tehdä myös kirjakahvilassa.

Kuva-albumi Kirjakahviloista Marja-Liisa Vilhusen sivulla täällä.

Proosaa, elämäntarinaa ja runoa kirjoittamaan tekstipajoissa!

Tekstipajat järjestetään Snellman-kesäyliopiston tiloissa, Haapaniemenkatu 40 C 1.  Osallistuminen tekstipajoihin on ilmaista Vestäjien jäsenille, muille 5 € / kerta.

Runopajatekstipaja ja elämäntarinapaja kokoontuvat taas syksyllä 2018.

Sanataidekoulu Aapeli :

Sanataidekoulu Aapelin kevätlukukausi alkoi vauhdikkaasti Suuri Lukuseikkailu-näyttelyn tiimoilta. Valtakunnallinen näyttely oli esillä Kuopion korttelimuseolla joulukuusta 2017 tammikuun 2018 lopppuun. Kuopion korttelimuseo ja Lastenkulttuurikeskus Lastu yhdessä Aapelin kanssa räätälöi tapahtumaan erilaisia työpajoja ja tapahtumia, jotka yhdessä näyttelyn kanssa keräsivät lastenkirjallisuuden äärelle kahden kuukauden aikana monituhatpäisen joukon. Myös Vestäjien kirjakahvila kokoontui tammikuussa näyttelyn upeissa puitteissa nostaen esille ihania satumuistoja.

Keväällä sanataiteillaan niin sanataideryhmissä kuin tapahtumissakin. Minnan syntymäpäiviä vietetään nuorten kanssa runopuulaaki-hengessä tehden yhdessä yläkoululaisten kanssa vaikuttavaa ”rähinärunoutta”. Myös kesään valmistautuminen on aloitettu, ja kesän leiriohjelma julkaistaan pikapuolin maalis-huhtikuun vaihteessa.

Tarkkailkaapa siis Aapelin verkkosivuilta, milloin kesä kolkuttaa ovelle…

Sanataidekoulu Aapeli

Lastu

https://www.facebook.com/sanataidekouluaapeli