Seleenin pieni runokohtaaminen

Torikujan kahviossa Runon ja suven päivänä 6.7.2017 klo 15.30.
Seleeni: Seija Hämäläinen ja Leena Raveikko.

Vestäjät + Kirjastokahvila = KIRJAKAHVILA

Kirjakahvilat jatkuvat taas syksyllä  keskiviikkoina 6.9., 4.10., 1.11. ja 29.11.2017.
Tervetuloa!

Aforismin aika -kilpailu sai suuren suosion, parhaillaan on käynnissä myös valtakunnallinen kilpailu:

Kansalliskirjasto ja Suomen aforismiyhdistys järjestävät aforismikilpailun ”Suomi ja suomalaisuus”.

Linkki kilpailun sivuille ja osallistumiohjeisiin: aforismikilpailu. (Tämä linkki Kansalliskirjastoon on ajoittain ollut epäkunnossa.)

Proosaa ja runoa kirjoittamaan!

Runopaja kokoontuu jälleen syksyllä 2017, tarjolla on vertaistukea runoiluun ja runoilevaa seuraa. Tuo omat runosi luettavaksi pajaan ja tule kuuntelemaan toisten runoja. Juttelemme runoudesta ja kirjoittamisesta.
Kysymykset ja tiedustelut pajasta Niina Räsäseltä osoitteessa frickeon(at)gmail.com .

Proosan ystävien tekstipaja kokoontuu samoin jälleen syksyllä kerran kuussa. Pajan vetäjä on Marjo Kaikkonen, tiedustelut sähköpostilla marjo.kaikkonen(at)hotmail.fi.

Sanataidekoulu Aapeli :

Sanataidekoulu Aapeli juhlii 5-vuotista taivaltaan koko vuoden mittaisella yhteisöteoksella

Vestäjät ry:n Sanataidekoulu Aapeli juhlistaa 5-vuotista taivaltaan koko vuoden kestävän yhteisöteoksen äärellä. Teoksen toteutuksen mahdollistaa Lastenkulttuurikeskus Lastu ja mukana on myös muita Aapelin vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Maailman paras napa –yhteisöteos on saanut nimensä Hannele Huovin saman nimisestä sadusta, joka inspiroi kehumaan ja antamaan kiitosta lähimmäisille. Teos on myös osa valtakunnallista Suomi 100 yhdessä –teemaa.

Teoksessa kirjastot eri puolilla Pohjois-Savoa nostavat esille lasten vanhempien kirjoittamia kehu-kortteja sekä lasten huovuttamia ”Maailman parhaita napoja”. Teoksen juuret ovat Lastun, Aapelin ja Kuopion kaupungin syksyllä 2016 aloittaneessa Taidetaikurit –kerhotoiminnassa.

Yhteisöteoksen vaiheita voi seurata Sanataidekoulu Aapelin ja Lastenkulttuurikeskus Lastun verkkosivuilla sekä facebookissa:

www.sanataidekouluaapeli.fi

http://www.lastu.fi

https://www.facebook.com/sanataidekouluaapeli