Jäsenten sivuja

Tällä sivulla julkaistaan Vestäjien jäsenten kirjallisuuteen liittyvien blogien tai nettisivujen osoitteita. Linkeistä pääset suoraan jäsenten sivulle.

Solja Krapu-Kallion kotisivut: tuotantoa, lavarunoutta ja muita esiintymisiä. Sivu on toistaiseksi ruotsinkielinen.

Riitta Mäntylän kotisivut.

Ilkka Markkulan sivut, joilla taustamateriaalia sarjakuviin Punainen ratsumies ja Vierailla siivillä. Sivuilla kerrotaan henkilöhistorian kautta sisällissodan tapahtumista ja venäjänsuomalaisten vaiheista 1930-luvulle asti.

Seija Hämäläisen videoita Amateur-kirjan luvuista osoitteessa  Runotuubi-youtube . Videoilla Seija kertoo asioista, joita ei kirjaan mahtunut, ts. ne ovat täydentävää materiaalia.

Ari Jäntti bloggaa kirjoittamisestaan ja kirjoistaan sivulla Kirjoittava metsämies.

Anne Ruotsalaisen runoja osoitteessa anneruotsalainen.blogspot.fi.

Raili kirjoittaa on Raili.K.Miettisen kulttuuripainotteinen päiväkirja.

Miska Räsäsen blogi käsittelee oman yrityksen peliprojektin pelikehittämistä ja sivuaa vahvasti tarinakerrontaa, joka sitoutuu itse pelin kehittämisessä melkeinpä jokaiseen aspektiin.

Kirsi-Marja Myöhänen kirjoittaa Espanjassa Uusi Costa Blanca – lehteen Nykäsyjä, joita voi lukea myös hänen kotisivuiltaan. Kirsi-Marjan sivuilla myös mm. upeita akvarelleja.

Livekirjailija Tatu Kokko -sivulla voit seurata nuortenkirjan Rob McCool- kirjasarjan toisen osan kirjoittamista. Pääsivulla Tatun pohdintoja kirjoittamisesta.

Kirsi Pehkosen blogissa hajanaisia huomioita, julkaistuja kolumneja, tietoa kirjoista, kummallisia tarinoita.

Jouni Tossavaisen ajatuksiin ja tuotantoon voi tutustua kolmessa blogissa: kirjailijan mietteitä blogissa Kuva ja sana,  Hannes Kolehmainen -blogi teoksesta New Yorkin Lentävä suomalainen, Runokukko-sivulla Runopuulaakia.