Jäsenten sivuja

Tällä sivulla julkaistaan Vestäjien jäsenten kirjallisuuteen liittyvien blogien tai nettisivujen osoitteita. Linkeistä pääset suoraan jäsenten sivulle.

Ilkka Markkulan runovalikoima. Sivu on teknisesti keskeneräinen, kenties vielä kauankin. Mutta rullaa sinnikkäästi sivu alas asti, kyllä runo sieltä löytyy.

Miska Räsäsen blogissa ajatuksia kirjoittamisesta, kirja- ja elokuva-arvosteluja sekä muutenkin mietteitä kirjoittajan elämästä.

Ilkka Markkula ylläpitää yhdessä Seppo Pirhosen kanssa sivua, joka liittyy marraskuun lopussa 2020 ilmestyneeseen tietokirjaan Ettes suotta kapinoittis – Pentinkulman sota ja rauha. Teosesittelyn lisäksi sivuille tulee kirjan aihepiiriin liittyvää ja vähitellen täydentyvää lisämateriaalia, lukijapalautetta ym.

Solja Krapu-Kallion kotisivut: tuotantoa, lavarunoutta ja muita esiintymisiä. Sivu on toistaiseksi ruotsinkielinen.

Riitta Mäntylän kotisivut.

Seija Hämäläisen videoita Amateur-kirjan luvuista osoitteessa  Runotuubi-youtube . Videoilla Seija kertoo asioista, joita ei kirjaan mahtunut, ts. ne ovat täydentävää materiaalia.

Ari Jäntti bloggaa kirjoittamisestaan ja kirjoistaan sivulla Kirjoittava metsämies.

Anne Ruotsalaisen runoja osoitteessa anneruotsalainen.blogspot.fi.

Raili kirjoittaa on Raili.K.Miettisen kulttuuripainotteinen päiväkirja.

Kirsi-Marja Myöhänen kirjoittaa Espanjassa Uusi Costa Blanca – lehteen Nykäsyjä, joita voi lukea myös hänen kotisivuiltaan. Kirsi-Marjan sivuilla myös mm. upeita akvarelleja.

Livekirjailija Tatu Kokko -sivulla voit seurata nuortenkirjan Rob McCool- kirjasarjan toisen osan kirjoittamista. Pääsivulla Tatun pohdintoja kirjoittamisesta.

Kirsi Pehkosen blogissa hajanaisia huomioita, julkaistuja kolumneja, tietoa kirjoista, kummallisia tarinoita.

Jouni Tossavaisen ajatuksiin ja tuotantoon voi tutustua kolmessa blogissa: kirjailijan mietteitä blogissa Kuva ja sana,  Hannes Kolehmainen -blogi teoksesta New Yorkin Lentävä suomalainen, Runokukko-sivulla Runopuulaakia.