Jäsentiedote

POHJOIS-SAVON KIRJALLINEN YHDISTYS VESTÄJÄT RY:N
JÄSENKIRJE MAALISKUU 2020

Hyvä Vestäjien jäsen

Tässä jäsenkirjeessä on tietoa Kirjailijayhdistysten Talvipäivistä ja uuden hallituksen kokoonpanosta. Ajankohtaisia kuulumisia päivitetään myös Vestäjien Facebook-sivuille ja www.vestajat.fi -kotisivuille.

Uusi hallitus järjestäytyi

Vestäjät ry:n vuosikokouksessa helmikuussa valittu uusi hallitus järjestäytyi alkuviikosta. Vestäjien puheenjohtajaksi valittiin vuosikokouksessa Miska Räsänen. Sihteerinä toimii Riikkamaria Korhonen, varapuheenjohtajana Solja Krapu-Kallio, rahastonhoitajana Tatu-Pekka Kekäläinen, tiedottajana ja nettisivujen päivittäjänä Kirsi Pehkonen.

Kirjailijayhdistysten Talvipäivät 2020 Kuopiossa

Talvipäivät ovat tulossa! Jos et ole vielä itse ilmoittautunut, niin sen voi tehdä helposti osoitteessa https://talvipaivatkuopio.wordpress.com

Ohjelmaan perjantai-illaksi merkitty kaupungin vastaanotto on peruttu Kuopion kaupungin koronavirus-linjauksen vuoksi. Muutoin Talvipäivien ohjelma on edelleen voimassa, mutta tilannetta seurataan tarkasti ja mikäli muita muutoksia ilmenee, niistä ilmoitetaan mahdollisimman joutuisasti. Ohjelmajuliste viestin lopussa, ohjelma kokonaisuudessaan Talvipäivien sivuilla, linkki tuossa edellä.

Talvipäivien alla järjestetään Kuopiossa Minna Canth -festivaali, jonka pääohjelma on Minnan Canthin ja tasa-arvon päivänä torstaina 19.3.
Katso koko ohjelma täältä http://kanttila.fi/minna-canth-festival/ .

Vestäjien julkaisuja ja nettisivuja

Vestäjien nettisivuille on koottu tietoja Vestäjien jäsenten julkaisuista: https://www.vestajat.fi/julkaisut/ . Onko Sinulla julkaisuja listaan lisättäväksi? Lähetä julkaisun tiedot sähköpostiin vestajat@gmail.com tai kirsipe@hotmail.fi .

Myös jäsenten nettisivuja ja blogeja löydät kätevästi Vestäjien nettisivulta, https://www.vestajat.fi/jasenten_sivuja/ . Em. sähköpostiosoitteisiin voit vinkata omat sivusi mukaan.

Talvipäiviin enää reilu viikko, sitä odotellen

Vestäjät ry
vestajat@gmail.com
www.vestajat.fi