Jäsentiedote

VESTÄJÄT RY:N JÄSENKIRJE HELMIKUU 2020

Hyvä Vestäjien jäsen

Tässä jäsenkirjeessä on tietoa mm. vuosikokouksesta, kirjailijayhdistysten Talvipäivistä ja kirjoituskilpailuista. Ajankohtaisia kuulumisia päivitetään myös Vestäjien Facebook-sivuille ja www.vestajat.fi -kotisivuille.

Vuosikokous

Vestäjät ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 26.2. klo 18.00 alkaen SnellmanEDUn (entinen Snellman-kesäyliopisto) osoitteessa Haapaniemenkatu 40 C 1. Vuosikokousasioiden lisäksi kahvittelua sekä Kuopiossa järjestettävien Kirjailijayhdistysten Talvipäivien 20.-22.3.2020 ohjelman esittelyä.
Varsinainen vuosikokouskutsu tulossa erikseen sähköpostiin.

Kirjailijayhdistysten Talvipäivät 2020 Kuopiossa

Talvipäivät ovat tulossa! Vielä ehtii osallistua kirjailijaverkoston talvipäivien talkootöihin. Seuraava talkoopäivä on keskiviikkona 11.3. kello 16.30, paikkana SnellmanEdu, Haapaniemenkatu 40 C. Siellä valmistelemme tervetulijaiskassit ilmoittautuneille.
Ja jos et ole vielä itse ilmoittautunut, niin sen voi tehdä helposti osoitteessa https://talvipaivatkuopio.wordpress.com

talvipäivät_maino_.jpg

Talvipäivien alla järjestetään Kuopiossa Minna Canth -festivaali, jonka pääohjelma on Minnan Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3. – sieltä voi mainiosti aloittaa lämmittelyn viikonlopun tapahtumiin.

Terveisin Suomen kirjailijayhdistysten Talvipäivien 2020 suunnitteluryhmä, Marja-Leena, Olavi, Miska ja Solja

Vestäjien julkaisuja ja nettisivuja

Vestäjien nettisivuille on koottu tietoja Vestäjien jäsenten julkaisuista: https://www.vestajat.fi/julkaisut/ . Onko Sinulla julkaisuja listaan lisättäväksi? Lähetä julkaisun tiedot sähköpostiin vestajat@gmail.com tai kirsipe@hotmail.fi .

Myös jäsenten nettisivuja ja blogeja löydät kätevästi Vestäjien nettisivulta, https://www.vestajat.fi/jasenten_sivuja/ . Em. sähköpostiosoitteisiin voit vinkata omat sivusi mukaan.

Kirjoituskilpailuista

Vuoden ympäri on käynnissä pienempiä ja suurempia kirjoituskilpailuja, joihin osallistumalla voi kehittää omaa tavoitteellista kirjoittamista. Tässä muutama poiminta:

Dekkarifestivaalin rikosnovellikilpailu, deadline 31.5.2020, https://www.brott.fi/rikosnovellikilpailu
Kustannus Aarnin Minä ja metsä – kirjoituskilpailu, deadline 15.7.2020, https://kustannusaarni.fi/metsa-2020/
Koottua tietoa voimassa olevista suomalaisista kirjoituskilpailuista löytyy esimerkiksi nettisivulta https://jalkisanat.com/kirjoituskilpailut-2018/

Talvipäiviin öitä ja päiviä laskien…

Vestäjät ry
vestajat@gmail.com
www.vestajat.fi