Jäsentiedote

POHJOIS-SAVON KIRJALLINEN YHDISTYS

VESTÄJÄT RY:N
JÄSENKIRJE MAALISKUU 2021

Vitiviitta
valkoista valoa
piilottaa pohjoisen
karkeat kalliot
pehmeään uneen.

Ursus

Hyvä Vestäjien jäsen

Tässä jäsenkirjeessä on tietoa mm. vuosikokouksesta ja kirjailijayhdistysten talvipäivistä. Ajankohtaisia kuulumisia päivitetään myös Vestäjien Facebook-sivuille ja www.vestajat.fi -kotisivuille.

Vuosikokous

Vestäjät ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 24.3.2021 klo 18.00 alkaen SnellmanEdun tiloissa Haapaniemenkatu Haapaniemenkatu 40 C. 

Mikäli pandemiatilanteen vuoksi kokoontumisrajoitukset sallivat, kokoukseen voi osallistua paikan päällä, kahvikupin ääressä. Osallistuminen on joka tapauksessa mahdollista myös etäyhteydellä. Kokouskutsu ja etäyhteyslinkki lähetetään jäsenille sähköpostilla kaksi viikkoa ennen kokousta. 

Kokouksessa valittava hallitus tekee maanläheistä käytännöntyötä Vestäjien toiminnan järjestelyissä, huolehtii yhdistystoiminnan hallinnollisista asioista, suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia ja koulutuksia, vaikkakin nyt koronan asettamissa rajoissa. Syksylle 2021 on jälleen suunnitteilla Kirjakantti-tapahtuma, myös viime vuodelta siirrettyä Vestäjien 60-vuotisen toiminnan juhlistamista mietitään. Näihin taustahommiin ja hallitukseen odotetaan ilolla uusia jäsenehdokkaita. Huomio: aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ei vaadita, tässä sitä lupsakkaasti kertyy.

Merkitse vuosikokous jo kalenteriin, lämpimästi tervetuloa lähinä tai etänä!

Kirjailijayhdistysten talvipäivät 2021 verkossa

Kirjailijayhdistysten Talvipäivät on peruttu kuluvalta vuodelta, mutta yhdistyksille järjestetään tiistaina 9.3.21 vuositapaaminen verkon välityksellä. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki yhdistysten jäsenet. Ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään perjantaina 5.3. verkkolomakkeella täällä: https://q.surveypal.com/Kirjailijayhdistysten-tapaaminen-2021/0

Suunnitelmissa spekulatiivisen fiktion proosapaja

Vestäjien kirjoittajapajat ovat olleet niin suosittuja, ettei uusia kirjoittajia juuri ole mukaan mahtunut. Nyt suunnitteilla on proosapajan rinnalle toinen, spekulatiivisen fiktion paja. 

Oletko kiinnostunut? Ilmoita kiinnostuksestasi Vestäjien sähköpostiin vestajat@gmail.com , niin otamme yhteyttä jos ja kun uusi paja toteutuu.

Runo tai aforismi jäsenkirjeen alkuun?

Vestäjien jäsenkirjeen alussa julkaistaan jäsenen kirjoittama runo tai aforismi – voisiko seuraavan jäsenkirjeen aloitusteksti olla Sinun? 

Lähetä sähköpostiin vestajat@gmail.com enintään 15 riviä (säettä) pitkä itse kirjoittamasi runo tai aforismi. Julkaistava teksti arvotaan aina siihen mennessä saapuneista. Teksti julkaistaan Vestäjien jäsenkirjeessä, mahdolliseen muuhun käyttöön pyydetään erikseen lupa. Tekstin mukana julkaistaan tekijän nimi tai kirjoittajan niin halutessa nimimerkki. Julkaisemisesta ei makseta korvausta.

Julkaisut Vestäjien nettisivuille

Ilmestyykö Sinulta omakustanteena tai kustantajan kautta teos? Laita viestiä osoitteeseen vestajat@gmail.com , niin se liitetään pitkään listaan Vestäjien julkaisuja. Löydät julkaisut Vestäjien nettisivuilla täältä: https://www.vestajat.fi/julkaisut/

Pian tulossa uusi sähköposti Vestäjiltä, kokouskutsu vuosikokoukseen. Kirjoittamisen ja lukemisen rauhaa sitä odotellessa, 

Vestäjät ry hallitus