Jäsentiedote

Hyvä Vestäjien jäsen,

huhtikuun 2023 jäsenkirje on lähetetty jäsenille sähköpostina ja löytyy nyt myös tältä sivulta. Ajankohtaisia kuulumisia löydät myös Vestäjien facebook-sivuille ja Vestäjien instagram-sivuille.

POHJOIS-SAVON KIRJALLINEN YHDISTYS VESTÄJÄT RY:N 

JÄSENKIRJE / HUHTIKUU 2023 

Talvi oli kuin 

Kevät tai pikemminkin 

Sulava sydän 

Ina Saari 

Hyvä Vestäjien jäsen 

Kevät on pitkällä ja aurinko lämmittää jo korkealta. On jälleen aika luoda katsaus toimintaamme ja  kertoa kuulumisia.  

Hallitus on järjestäytynyt 

Vestäjät ry:n maaliskuisessa vuosikokouksessa valittu uusi hallitus on järjestäytynyt. Uutena puheenjohtajana aloittaa Riikkamaria Korhonen. Varapuheenjohtajana toimii Anne Karjula.  Sihteerinä ja tiedottajana Riikka Viinikanoja. Kirjakantin tuottajan ja taiteellisen johtajan roolista  vastaa hallituksen jäsen Sari Siltavuori. Aikaisemmasta hallituksesta jäsenenä jatkaa Miska  Räsänen. 

Uuden hallituksen tavoitteena on hyödyntää Vestäjien ylläpitämän Sanataidekoulu Aapelin  toimintatapaa myös itse Vestäjien toiminnassa. Pyrimme löytämään uusia yhteistyökumppaneita ja sitä kautta laajentamaan verkostotyötä sekä tuomaan Vestäjien toimintaa yhä kattavammaksi ja  näkyvämmäksi.  

Kirjakantti-kirjallisuustapahtuma 2023 

Kirjakantti-kirjallisuustapahtuma on käynnissä! Tänä vuonna 20-vuotiaan Kirjakanttitapahtuman teemana on Suo Rauha. Kirjakanttiin liittyen erilaisia tapahtumia voi kokea ympäri vuoden. Seuraa ajankohtaisia asioita sivulta:  

https://kirjakantti.fi/ (Ehkä jo kävitkin tekemässä runosuikeroita Minnan 

Päivillä Kuopion kauppahallissa tai huomasit IHAN PIMEETÄ! – 

postikorttirunokilpailun!) Itse päätapahtuma järjestetään 15. – 18.11.2023 ja sen suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Ohjelma tarkentuu myöhemmin. Haluatko olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa tapahtumaa? Ilmoita 

halukkuudestasi Vestäjien sähköpostiin: vestajat@gmail.com.  

Sosiaalinen media 

Seuraa Vestäjiä ajantasalla: 

facebook ja instagram: @vestajat

Verkkosivut 

Verkkosivujen päivittämisen kanssa on ongelmia, asiaa hoidetaan ja tiedotamme sosiaalisen  median kanavissa, kun sivut ovat jälleen toiminnassa. 

Julkaisut Vestäjien nettisivuille 

Ilmestyykö Sinulta omakustanteena tai kustantajan kautta teos? Laita viestiä osoitteeseen vestajat@gmail.com, niin teoksesi liitetään pitkään listaan Vestäjien julkaisuja. Löydät julkaisut Vestäjien nettisivuilla täältä: https://www.vestajat.fi/julkaisut/ 

Sanataidekoulu Aapelin ajankohtaiset  

Tutustu Sanataidekoulu Aapelin toimintaan. Aapelin ajankohtaisista asioista, käynnissä olevista  hankkeista ja työpajoista löytyy tietoa seuraavasta linkistä:  

sekä sosiaalisen median kanavilta: Facebook ja Instagram: @sanataidekouluaapeli 

Uusia runoja ja aforismeja kaivataan lisää 

Voisiko juuri Sinun runosi tai aforismisi olla seuraavan jäsenkirjeen alussa? 

Lähetä sähköpostiin vestajat@gmail.com enintään 15 riviä (säettä) pitkä itse kirjoittamasi runo tai aforismi. Julkaistava teksti arvotaan aina siihen mennessä saapuneista. Teksti julkaistaan Vestäjien jäsenkirjeessä, mahdolliseen muuhun käyttöön pyydetään erikseen lupa. Tekstin mukana julkaistaan tekijän nimi tai kirjoittajan niin halutessa nimimerkki. Julkaisemisesta ei makseta korvausta. 

Jäsenedut 

Vestäjät ry:n jäsenet saavat 10% alennuksen Kirjakauppa Rosebud Kuopiosta (Kuopion Kauppahalli) sekä Sataman Tarmon antikvariaatista https://www.satamantarmo.fi/fi 

Lämpenevän kevään myötä  

toivotamme  

kirjallista kasvua  

ja runsasta lehtevyyttä sanailuihinne! 

Vestäjät ry 

Hallitus 

vestajat@gmail.com 

www.vestajat.fi.