Musiikinopettaja, draamaohjaaja Sari Siltavuori on valittu edelleen Pohjois-Savon Kirjallinen Yhdistys Vestäjät ry:n puheenjohtajaksi. Hallituksen uusia jäseniä ovat Tuula Alasalmi ja Riina Särkilahti, entisistä jatkavat Anne Karjula,  Tatu-Pekka Kekäläinen ja Niina Räsänen sekä varajäseninä Olavi Rytkönen ja Jouni Tossavainen.

Joulutauolta on jatkettu härkäviikoille ja Vestäjien toiminta käynnistyy kevätkaudelle. Runopajat ja proosapajat käynnistyvät tammikuussa. Aforismikilpailu on käynnissä 8.2.2017 saakka. Olemme mukana Minnan Päivillä maaliskuussa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vestäjät ry:n perustama Sanataidekoulu Aapeli jatkaa työtään Pohjois-Savon sanataideverkoston kehittäjänä.  Aapelin keväässä lasten ja nuorten säännöllinen sanataideharrastaminen näyttäytyy Pohjois-Savossa laajempana kuin koskaan aiemmin.

Kuopion kansalaisopiston ryhmissä sanataiteilevat kaikki ikäryhmät nollasta kahdeksaan ja Lasten yliopisto avaa ovensa 8-12 -vuotiaille sanataideharrastajille.

Iisalmessa ja Kiuruvedellä alakouluikäiset 7-12-vuotiaat Tarinatiikerit vakiinnuttavat toimintaansa, ja Kiuruveden Satu ja Aatos -kerho saattelee alle kouluikäiset tarinoiden äärelle.