Vinkkejä

Elämäntarinapaja jatkuu keväällä 2018 – lähde matkalle elämäsi tarinaan!

Tule mukaan Vestäjien elämätarinapajaan. Sinulta ei vaadita muuta kuin innostusta kirjoittaa elämäsi tarinaa tai tarinoita elämästäsi.

Elämätarinapaja kokoontuu torstaisin klo 16.30 – 18.30 noin neljän viikon välein osoitteessa Niiralankatu 15 (Turo-talo), katutaso, kerhohuoneisto. Tapaamista edeltäneen viikon aikana kukin lähettää pajan vertaisvetäjälle Leenalle sähköpostilla noin kolmen sivun verran omaa elämäkertatekstiään (1,5 riviväli).

Lue muidenkin tekstit, jotta voit tapaamisessa lyhyesti kertoa oman mielipiteesi. Elämätarinapajan tarkoitus on ennen kaikkea kannustaa kirjoittamiseen – ei opettaa. Jos aikaa jää, teemme lyhyen kirjoitusharjoituksen ja pohdimme yhdessä kirjoittamisen saloja.

Kevään tapaamiset 18.1., 15.2., 15.3., 19.4. ja 17.5. Lisätietoja leena@jokimaa.fi tai puh. 0400-402 496
Yhdistyksen ulkopuolisille osallistuminen pajoihin maksaa 5 € / kerta.

Minnan salonki

Minnan salonki sisältää kirjailija Minna Canthin arkistoaineistoa digitaalisessa muodossa. Sivustolla on esillä alkuperäisiä käsikirjoituksia, Canthin kirjoittamia ja saamia kirjeitä, näytelmien pääkirjoja, asiakirjoja, valokuvia sekä muuta Canthiin liittyvää materiaalia. Minnan salonki saattaa ainutlaatuista ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta aineistoa kaikkien ulottuville vapaasti tutkittavaksi.