Elämäntarinapaja alkaa syksyllä 2017

Vestäjät järjestää jäsenilleen kolmannen kirjoittajapajan: elämätarinapajan. Kokoamme ilmoittautumisjärjestyksessä kymmenen matkalaisen ryhmän. Sinulta ei vaadita muuta kuin innostusta kirjoittaa elämäsi tarinaa tai tarinoita elämästäsi.

Elämätarinapaja kokoontuu torstaisin klo 16.30-18.30 noin neljän viikon välein Snellman-kesäyliopistolla, Haapaniemenkatu 40 C. Tapaamista edeltäneen viikon aikana kukin lähettää pajan vertaisvetäjälle, Leenalle sähköpostilla noin kolmen sivun verran omaa elämäkertatekstiään (1,5 riviväli).

Lue muidenkin tekstit, jotta voit tapaamisessa lyhyesti kertoa oman mielipiteesi. Elämätarinapajan tarkoitus on ennen kaikkea kannustaa kirjoittamiseen – ei opettaa. Jos aikaa jää, teemme lyhyen kirjoitusharjoituksen ja pohdimme yhdessä kirjoittamisen saloja.

Ensimmäisen kerran elämätarinapaja kokoontuu jo niinkin pian kuin 7.9. teemalla: Tullaan tutuiksi. Mieti etukäteen, miksi jokin elämäkerta on puhutellut sinua. Seuraavat tapaamiset: 21.9., 19.10., 16.11. ja 21.12. Aika ja paikka sama kuin 7.9.

Lisätietoja leena@jokimaa.fi tai puh. 0400-402 496.
Yhdistyksen ulkopuolisille osallistuminen pajoihin maksaa 5 € / kerta.

Minnan salonki

Minnan salonki sisältää kirjailija Minna Canthin arkistoaineistoa digitaalisessa muodossa.
Sivustolla on esillä alkuperäisiä käsikirjoituksia, Canthin kirjoittamia ja saamia kirjeitä, näytelmien pääkirjoja, asiakirjoja, valokuvia sekä muuta Canthiin liittyvää materiaalia.
Minnan salonki saattaa ainutlaatuista ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta aineistoa kaikkien ulottuville vapaasti tutkittavaksi.