Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Vestäjät ry
Sähköposti: vestajat(at)gmail.com tai olenbluu(at)gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on käyttäjän antama suostumus henkilötietojen käsittelyyn (henkilötietolain 8 §:n 1 kohta). Liityessään Vestäjiin, käyttäjä antaa Vestäjät ry:lle suostumuksen henkilötietojensa tallentamiseen ja käsittelyyn tässä rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla

Vestäjät ry kerää jäsenistään jäsenrekisterin tarjotakseen jäsenille toimintaan liittyviä tiedotteita sekä kerätäkseen jäsenmaksut toiminnan tukemiseksi.

Vestäjät kerää jäseniltään yhdistykseen liittyessä nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Tietoja käytetään jäsentiedotteiden lähettämiseen postitse kerran vuodessa jäsenlaskun yhteydessä sekä vuoden aikana sähköpostiviestien lähettämiseen ja mahdolliseen muuhun jäseniä hyödyttävään viestintään.

Luovutettavat tiedot ulkopuolisille tahoille
Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille ulkopuolisille tahoille kuin Vestäjien tilitoimistolle, joka tarvitsee jäsenrekisterin osoitetietoja jäsenlaskujen maksuttamiseen sekä palkkioiden, matka-avustusten sekä muiden korvausten maksamiseen.

Muille ulkopuolisille tahoille Vestäjät ry ei säännönmukaisesti luovuta mitään muuta kuin tiedon jäsenten määrästä, kun sitä tarvitaan esimerkiksi apurahahakemuksiin tai projektien rahoitusten hakemiseen.

Tietojen säilyttäminen
Tietoja säilytetään Vestäjien omalla tilillä, salasanasuojattuna palvelimella, jonne on pääsy vain Vestäjien hallituksen jäsenillä. Hallitus tarvitsee tietoja apurahahakemusten tekemiseen, jäsenpostien lähettämiseen sekä jäsenrekisterin ylläpitämiseen. Palvelin (Google) kuuluu Privacy shield -ohjelmaan https://www.privacyshield.gov/

Rekisteri on salasana suojattu ja vain asianomaiset pääsevät katsomaan rekisterin tietoja.